De leukste activiteiten voor je eerste date

De leukste activiteiten voor je eerste date

Je hebt jezelf eigenlijk zover gekregen om je crush waar je al een tijdje een oogje op hebt mee op date te vragen. Allereerst, good job! Want het vergt best wel wat ballen om iemand te vragen mee op date te gaan. Maar die drempel heb jij dus al gepasseerd. Nu volgt echter de volgende, want wat ga je doen? Dit blijft altijd een lastige keuze. Aan de ene kant wil je iets leuks gaan doen, maar naar de film gaan is alweer niet zo handig want zo leer je elkaar niet zo makkelijk beter kennen. Maar wat moet je nu wel gaan doen?

Ga wandelen

Als je iemand nog niet kent kan het ook zomaar zijn dat diegene helemaal niet bij je blijkt te passen. Het is daarom niet verstandig om een hele lange date in te plannen want stel jullie blijken niet elkaars type te zijn dan zit je toch een paar uur aan elkaar vast. Een wandeldate is daarom een ideale activiteit om te doen tijdens je eerste date. Haal onderweg een koffietje met wat lekkers bij een gezellig tentje. Op deze manier leer je elkaar snel beter kennen doordat je tijdens het wandelen goed een gesprek kunt voeren met elkaar.

Kook samen

Een andere leuke activiteit is koken. Als je kookt ben je samen lekker bezig waardoor het minder ongemakkelijk is wanneer je uit gespreksstof raakt. Daarnaast kom je er gelijk achter of je potentiƫle toekomstige partner goede kook skills in huis heeft, ook niet onbelangrijk! Want hij moet toch echt niet verwachten dat jij iedere keer achter het fornuis zal gaan staan.

Bezoek een gamehal

Houd je ervan om samen iets leuks te doen tijdens een date en wil je niet alleen maar diepgaande gesprekken voeren? Ga dan voor een gezellige activiteit zoals het bezoeken van een gamehal. Tijdens een potje poolen kan je gelijk uittesten of je date een beetje competitief is aangelegd en fanatiek is. En geloof me dat wil je weten want jij geeft je niet zomaar gewonnen, toch?

 

 

 

admin

Related Posts

Leuke activiteiten in het prachtige Amsterdam: sexclub Amsterdam

Leuke activiteiten in het prachtige Amsterdam: sexclub Amsterdam