3 tips bij online daten

3 tips bij online daten

In de huidige tijd waarin wij leven leren veel mensen elkaar kennen via een datingsite of dating app. En eerlijk, het is ook best wel een uitkomst toch? Filteren op alle eigenschappen die jij zoekt in iemand en dan zal jouw ideale man of vrouw zomaar eens tussen de resultaten kunnen zitten, toch? Ben jij nieuw of redelijk onbekend met online daten dan gaan de volgende drie tips je vast en zeker verder helpen.

1. Selecteer de juiste profielfoto

Uiterlijk straalt, innerlijk bepaalt. Dit is een gezegde dat je wellicht al eens voorbij hebt horen komen. Op een online datingsite is het niet anders. Iemand zijn oog zal allereerst op jouw profielfoto vallen voordat ze jou echt beter leren kennen. Het is dus belangrijk om de juiste foto te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een foto waar je alleen op staat en kies een redelijk recente foto. Het zal immers alleen maar tegenvallen als je bij de eerste ontmoeting niet blijkt te zijn wat je date had verwacht.

2. Neem het initiatief

Het is vaak redelijk gemakkelijk om een match te vinden op een online dating app. Het kan daarentegen wel even duren voordat je ook echt spraakmakende gesprekken gaat hebben of daadwerkelijk op date gaat. Weet jij van jezelf dat je een betere indruk achter kunt laten tijdens een face to face ontmoeting? Aarzel dan niet en neem gewoon het initiatief en vraag de ander mee op date. Het wordt vaak als aantrekkelijk en zelfverzekerd ervaren als je iemand mee uit durft te vragen, dus waarom niet?

3. Besteed aandacht en tijd aan je profiel

De meeste mensen besteden wat tijd aan hun uiterlijk voordat zij de deur uitgaan. Ga ook op deze manier om met jouw profiel op die dating app. Het is immers je visitekaartje en hiermee hoop je een goede indruk op iemand te maken. Plaats niet te veel algemene nietszeggende informatie op je profiel, want hierdoor val je niet op in de massa. Bedenk goed wat jou onderscheidt van de rest en licht dit op een leuke manier toe.

admin